Готуємо смачне, м’яке та дуже шоколадне печиво “Трюфель”

1454676874_1379745563

Це печиво – справжня знахідка для тих, хто любить шоколадні солодощі. Воно дуже шоколадне, на смак трохи нагадує брауні. Хрустке зверху і м’яке в середині. Потріскані тістечка на столі виглядають дуже ефектно.

Інгредієнти:
шоколад – 100 г.
масло вершкове – 45 г.
цукор – 60 г.
борошно – 100 г.
розпушувач тіста – 1/4 шт.
пудра цукрова – 70 г.
яйця курячі – 2 шт.
есенція ванільна.

Приготування:

На водяній бані розтоплюємо шоколад і масло, даємо цукор і помішуємо поки не розчиниться.

Знімаємо з водяної бані, додаємо яйця з ванільним ароматизатором і збиваємо міксером. Додаємо борошно із розпушувачем. Збиваємо до однорідного стану і ставимо на 1 годину в холодильник.

Коли ми дістанемо тісто, воно добре схопиться. Ліпимо кульки діаметром 2,5 сантиметри, обвалюємо їх щедро у цукровій пудрі і викладаємо на деко встелене пергаментом. Залишаємо між кульками відстань у 3 см.

Пекти 15 хв за температури 160 ℃. В процесі випічки на печиві утворяться красиві тріщинки.

Печиво досить довго залишається м’яким, особливо, якщо зберігати його у герметичному посуді.

Джерело

Be the first to comment on "Готуємо смачне, м’яке та дуже шоколадне печиво “Трюфель”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*