Мандарини в шоколаді: рецепт простого десерту

cropped_teaser_10580_a3012db5-03b8-42df-9536-932046657171-620x381

Мандарини в шоколаді? Чому б і ні. Хіба тільки полуниця підходить для таких цілей?

Складові:

  • Мандарини  – 7-8 шт.
  • Темний шоколад – 120 г
  • Морська сіль – по смаку

 

Спосіб приготування:

  1. Деко застеліть папером для випікання.
  2. Мандарини очистіть і розділіть на скибочки.
  3. На пару розтопіть темний шоколад.
  4. Обваляйте кожну скибочку мандарина з одного боку в темному шоколаді. Викладіть на деко. Посипте морською сіллю.
  5. Поставте в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
  6. Подавайте до столу.

 

Джерело

Загрузка...