Рулет дуже вдалий рецепт…

26734508_804093366425761_8897300797341192100_n

Пишний, м’який, легко згортається (як в теплому, так і в холодному вигляді), не ламається, не сухий, смачний …
Отже;

Моя мірка -стакан 250 мл

бісквіт:
1/4 ст. молока
2 ст. л. вершкового масла
100 г борошна
40 г крохмалю
1 ч. л. розпушувача (або 1 ч.л. соди без гірки)
2/3 ст. цукру
1/4 ч. л. солі
3 яйця

начинка:
будь-яка…заварний крем…иасляний …або просто джеми..
Шукайте креми в альбомі”Креми та начинки…”

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

26733663_804093463092418_6586722330286132461_n

бісквіт:
Розігріти духовку до 190С.
Застелити пергаментом деко розміром ~ 42х30 см. (У мене 25х37см)

 

26230345_804093733092391_7142957043147407013_n
У каструльці нагріти молоко з вершковим маслом майже до кипіння.

Збити міксером яйця і цукор до збільшення маси втричі (вона повинна мати консистенцію густого крему). Збивати близько 10 хв.

Просіяти борошно і крохмаль з розпушувачем і сіллю.

26229329_804093669759064_5992235210780122827_n

Всипати борошняну суміш в збиті яйця, акуратно перемішуючи знизу вгору лопаткою.

Відкласти декілька ложок тіста в тепле молоко з маслом і перемішати.

Влити масу в основне тісто, перемішати.

Викласти тісто на деко, розрівняти і випікати близько ~ 15 хв (залежить від вашої духовки. Якщо перетримати, рулет може поламатися, тому що пересушиться.
Готовий бісквіт буде мати золотисту поверхню.світлу!!!

Готовий бісквіт можна згорнути рулетом відразу або після охолодження.

Далі ..

папір зняла

Розтопила трохи полуничного джему, змастила

Зверху кремом…

згорнула

І тут же розрізала.  Навіть ніякого просочення не потрібно – м’яко, смачно!

Джерело

Be the first to comment on "Рулет дуже вдалий рецепт…"

Leave a comment

Загрузка...