Курячі стегенця в соусі

1290161657_ebf6d8fe02b87afcc857522ce763c052


Курячі стегенця в соусі

Склад:

курячі стегенця — 4 шт.
цибуля ріпчаста — 1 шт.
часник — 2 зубчики
солодкий перець (червоний і жовтий) — 2 шт.
цукіні — 300г
рубаний майоран — 2 ст.л.
овочевий бульйон — 150 мл
потерті помідори — 250г
помідори, зелена цибуля — за смаком
кукурудзи — 1 банка.

Приготування:

Очистити і нарізати цибулю і часник. Солодкий перець нарізати кубиками, цукіні — соломкою. У керамічну форму викласти овочі разом з майораном, помідорами і влити бульйон. Посолити і поперчити.

Натерти стегенця сіллю, перцем і викласти на овочі. Накрити форму кришкою. Поставити її на решітку в холодну духовку. Тушкувати близько 75 хвилин при 200С.

Зелена цибуля вимити, почистити і нарізати. Відкинути на друшляк кукурудзу. Додати те й інше за 15 хвилин до готовності, згасити без кришки і приправити. Розкласти по тарілках. За бажанням прикрасити майораном

Джерело

Загрузка...