Рулет із сала Український

Рулет-із-сала-Український

Складові

  • два шматочки тонкого сала, товщина приблизно 1,5 см. з прошарками м’яса
  • чорний перець мелений 1 ч.л. з гіркою
  • часник 30 г (4 великих зубчики)
  • лавровий лист 1 шт
  • сіль

Приготування

Акуратно знімаємо з нашого сала шкірку, відкладаємо вбік, часник трьом на дрібній тертці або ріжемо дрібними шматочками. Зверху на салі ножем робимо надрізи,

Добре натираємо сіллю, потім часником і перцем.
Скручуємо, беремо шкірку і обертаємо нею наш рулет, потім обв’язуємо нитками гарненько.

Ставимо воду, кидаємо лаврове листя і доводимо до кипіння. У киплячу воду опускаємо наші рулетики і варимо до готовності (у мене пішло 3 години). Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою, якщо проколюється легко, рулет готовий. Потім прибираємо під гніт до повного охолодження. Знімаємо нитки і Смачного!

Джерело

Загрузка...