Готуємо смачні тефтельки в овочевому соусі

1565692238_tefteli-v-ovochevomu-sousi

Домашні гарячі тефтелі з підливою завжди виходять дуже смачними.

Але хто сказав, що тефтелі бувають лише з рисом? Значно простіше приготувати тефтелі, рецепт яких поданий нижче. Результат же буде однозначно не гірший.

Інгредієнти:
пів кілограма м’ясного фаршу;
200 грамів білого хліба;
3 цибулини;
2 яйця;
1 морквина;
2 столові ложки томатної пасти;
борошно;
соняшникова олія;
сіль, перець.

Приготування:

Хліб розмочити у воді, розмішати з фаршем. Додати яйця, одну дрібно потерту цибулину, посолити й поперчити.

Вибити фарш як на котлети. Сформувати з нього тефтелі довільної форми (круглі, продовгасті). Обкачати їх у борошні і обсмажити в соняшниковій олії.

Скласти у каструльку чи глибоку сковороду.

Готуємо соус. 2 цибулини дрібно порізати і обсмажити в олії, додати потерту морквину, томатну пасту. Наприкінці покласти половину столової ложки борошна і розмішати.

Соус розбавити водою і посолити. Залити ним тефтелі і тушкувати 15 хвилин.

Смачного!

 

 

Джерело

Загрузка...